NY BLOGG!

Jag är ledsen, jag har gjort det igen. Min nya bloggadress är http://hihater.devote.se, inte så mkt ändringar iallafall hihi! Kommer att uppdatera bättre och roligare :) LOVEEEEEEE!

woopwoop!

http://www.zinna.se/blogg/jessica

DINO

se vad jag hittade på min systers blogg.
världens finaste syster med världens finaste benjamin-dino.


HEYTHEREPEOPLE

im bobby brown.

Vad händeeeeer? Jag har ont i min maaaaage och jag är sugen på att träna. Exakt nu! Kan någon snälla skicka hem ett träningskort på något gym till mig så jag får göra något åt mig själv? Tack så mkt, det var vänligt.
Så, idag har det inte hänt jättemycket, har åkt buss hela dagen typ och nu är jag hemma hos mig igen. woopwoop, vad händer folk? jag vill leka. och jag vill ha glass och sol.


I NEVER MEANT TO BE SO COLD.

onsdag. mitten av veckan? känns som... jag vet inte. jag har ingen koll på dagarna what so ever nu för tiden. illa evelina, illa. men så kan det gå, när man bara går runt och softar hela dagarna. har möten imorgon och på fredag, därför vet jag att det är onsdag idag. skall duscha nu och sen åka till mitt kära göteborg för att städa och kanske hälsa på bebisen om min syster är hemma!

jag har himlans tur som känner de bästa människorna i världen.

DOYOUEVENKNOWTHECOLOUROFMYEYES?


malmö vs göteborg

min kära vän I.G har flyttat ner till Malmö som jag kanske nämnt tidigare, och det tycker jag är himla skrotigt. Hon vill ju inte ens nästan bo där, kom tillbaka. Jag kan lära dig allt jag kan istället så slipper du plugga ;) Nu skall vi åka ner till stan lite och shoppa eller något, hittade massa gamla bilder på I.G's facebook det var därför jag var tvungen att skriva lite om det hihi.OLD TIMES - GOOD TIMES!

GODMORGOOOON

Sitter i mannens säng och väntar på att han skall vakna, han har sovit i evigheter och jag börjar undra hur mycket en människa kan sova. Jag trodde att jag varit med om det värsta i Dubai med Erica men tydligen inte, detta är värre. Big Time! Vad händer i veckan?

 


GRATTIS MIN MAN!

Idag fyller lillpojken år! GRATTIS min älskling.
Skall åka hem till honom snart och äta PANNKAKSTÅRTA och mysa tills jag dör.
Du är bäst min man, I love yoooooooooooooooou!


New Years Baby!


HairRepair!

Nuuuu sitter vi med hårmask i håret i HOPP om att få stiliga hår.

alive?

Alltså jag vet inte vad som hänt men jag är död efter nyår typ, trots att jag inte ens mådde dåligt igår typ. YES, det är sånt vi uppskattar. Martin lagar mat nu och jag har nyss hackat de minsta lökbitarna i världshistorien, jag lovar. Jag gillar inte ens lök. Åh. Nu skall jag återgå till mitt arbete som hemmafru, bilder kommer soon!

LOVE

LOVE

Hoppas ni hade världens bästa dag!


RSS 2.0