118800!

För att komma till tävlingen tryck här


Hahahaha! J skickade precis in till 118800 för att fråga vilka vi var, nivet sådär man kan göra. Jag tror bestämt att det är någon som är ganska bitter som jobbar där idag!

J:

Jacqueline är en brud som gör allt för att blir populär. Hennes stora förebilder här i livet är natacha peyre och victoria silvstedt. Hennes intellekt är ungefär samma som dessa två ufon. Hon hänger med killar som har mycket pengar och byter sin själv mot ett glas champagne. Hon ses alltid i stora solglasögon oavsett väderlek och gigantiska handväskor.

Moi:

Evelina är en tjej som känner sig lite vilsen i livet, hon frågar sig dagligen om det är såhär det ska vara. Gillar jag killar eller tjejer? Är detta de vännerna jag ska ha resten av livet? Kanske är jag en kille född i en tjejs kropp. Vilsen i kubik kan man säga att hon är.

 

HAHA. Ja, J älskar verkligen champagne och såna tjejer, och jag är liiiite osäker på om jag skall välja Martin eller J! Hmmmmm! Någon mer som fått konstiga svar av en bitterf....?


Kommentarer
Postat av: Ida

hahahaha spännande beskrivning.. J jag visste att Natasha var din STORA förebild och E, har alltid misstänk du är fångad i fel kropp.. HAHAHAHA not.. Spännande giiirls. L snart ses vi.

2009-12-16 @ 09:20:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0